Michael Saylor siger, at han ikke kan tale om sine Bitcoin-diskussioner med Elon Musk

Administrerende direktør for verdens største børsnoterede business intelligence-firma siger, at han ikke kan afsløre detaljer om drøftelser, han har haft med Tesla-administrerende direktør Elon Musk.

I et interview med CNBC tilføjer Michael Saylor rygterne om, at Musk måske overvejer, om han vil tilføje BTC til Teslas balance.

”Jeg kan ikke tale om mine samtaler med [Musk], men hvad jeg kan sige er, at Tesla, Apple og Google alle har det samme problem – de sidder på store bunker kontanter og spreder aktionærernes formue med en hastighed på 15-20% om året gange kontanter.

De har brug for at gøre det fra en forpligtelse til et aktiv, og den bedste måde at gøre det på er at konvertere det til Bitcoin, fordi Bitcoin stiger mere end 100% om året. Kontanter forringes med 15% om året. ”

Michael Saylor opfordrede for nylig Musk til at investere i Bitcoin, efter at Tesla-hovedet sendte en provokerende meme om BTC på Twitter.

“Hvis du vil give dine aktionærer en fordel på 100 milliarder dollars, skal du konvertere TSLA-balancen fra USD til BTC. Andre virksomheder på S&P 500 ville følge din ledelse, og med tiden ville det vokse til at blive en $ 1 billion dollar. ”

Saylor kalder Bitcoin for ”verdens første konstruerede safe-haven-aktiv” og siger, at det sandsynligvis bliver mindre ustabilt over tid.

„Når institutionerne køber Bitcoin, ændres dets volatilitet, og aktivklassens egenskaber modnes.“

Efter at have foretaget en række højt profilerede BTC-investeringer i år, ejer MicroStrategy omkring $ 1,65 milliarder dollars i Bitcoin ifølge Bitcoin Treasuries.

Saylor siger, at han har gjort „nord for 500 millioner dollars“ på sine Bitcoin-væddemål i 2020.